Trei handbaliste de top de la Vardar Skopje vor evolua din sezonul viitor la CSM București

Handbalistele Dragana Cvijici, Jovanka Radicevici şi Andrea Lekici, care acum evoluează la Vardar Skopje, vor juca din sezonul viitorul la campioana României, CSM Bucureşti.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2018 - 14:35

CSM Bucureşti a anunțat sâmbătă că cele trei handbaliste au semnat contracte valabile pe două sezoane, începând din stagiunea 2018-2019.

Toate cele trei handbaliste evoluează în prezent la Vardar Skopje, care se confruntă însă cu probleme financiare. Dragana Cvijici (27 de ani) este componentă a naţionalei Serbiei, iar timp de şase sezoane (2011-2017) a evoluat la Buducnost, unde a fost colegă de echipă cu Cristina Neagu.

La rândul său, Jovanka Radicevici (31 de ani) joacă şi pentru Muntenegru, fiind şi ea componentă a formaţiei Buducnost timp de şapte sezoane, după care a trecut la Gyor (2011-2013), iar la CSM Bucureşti va veni de la Vardar. Andrea Lekici (30 de ani) evoluează şi ea pentru Serbia, cu care a câştigat medalia de argint la CM2013, din acelaşi an fiind jucătoarea formaţiei Vardar.

În prezent, Vardar este liderul grupei principale II a Ligii Campionilor (14 puncte), la fel ca CSM Bucureşti, în grupa I, formaţia din Capitală având 11 puncte.

Comentarii

loading...