Transferul lui Mbappe la Real Madrid a picat din cauza pandemiei

Starul francez Kylian Mbappe urma să se transfere, aproape sigur, în această vară de la Paris Saint-Germain la echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, dacă nu ar fi izbucnit pandemia de coronavirus, provocând o criză la nivel global.

Share

Rl online 0 comentarii

22.04.2020 - 20:27

Dezvăluirea a fost făcută de impresarul care reprezintă interesele altui jucător al madrilenilor, Ferland Mendy, într-un interviu acordat ziarului spaniol Marca.

"Mbappe, într-un context normal, fără acest virus oribil şi fără problemele economice care se apropie, puteam crede că urma să semneze cu Real Madrid în această vară, pentru că nu îşi va reînnoi contractul (cu PSG), din care au mai rămas doi ani. Însă, cu toate acestea, mi se pare imposibil pentru un club să achite acum costul lui Mbappe. Pentru că dacă Neymar valorează 222 milioane de euro, valoarea lui Kylian este de 300 milioane, deoarece este mai tânăr şi la fel de bun, extraordinar. Va fi cel mai bun atacant din lume şi cred că el va dori să joace pentru cel mai bun club din lume, care este Real Madrid, şi pentru a fi antrenat de unul dintre idolii săi, Zidane", a declarat impresarul Yvan Le Mee.

"De asemenea, astăzi nu există o mare competiţie în atacul celor de la Real Madrid. Este locul în care există mai multă cerere. Au un mare jucător, ca Benzema, dar acesta îşi consumă ultimii ani ai carierei. În acest moment, există mai multă concurenţă în atacul lui PSG decât în cel al lui Real şi, cu siguranţă, Mbappe şi-ar găsi locul fără probleme. Anul acesta nu vor fi transferuri mari, pentru că nu se vor face lucruri nebuneşti şi cred că asta se va întâmpla după EURO", a adăugat reprezentantul lui Mendy.

O altă publicaţie sportivă madrilenă, AS, scrie că oficialii lui Real Madrid îşi concentrează acum eforturile pentru aducerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu în vara lui 2021, cu un an înainte de finalizarea contractului acestui cu Paris Saint-Germain.

Comentarii