11.8 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSportFOTO. Traian Băsescu dă explicaţii "pentru curioşi" pe Facebook. Ce spune despre...

FOTO. Traian Băsescu dă explicaţii “pentru curioşi” pe Facebook. Ce spune despre ursul, calul şi vaca din curte

După o pauza de 11 de zile de la ultimul mesaj transmis prin intermediul contului său de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu a ţinut să explice, marţi, de ce a ales să îşi amplaseze în curtea vilei de protocol un urs, un cal şi o vacă. Iată ce spune fostul şef de stat despre acestea:

"Explicaţie pentru curioşi
1. Ursul este din lemn şi a fost realizat de un artist pe nume Smădu Gheorghe, din Comandău, judeţul Covasna. L-am primit cadou de la un preot din judeţul Braşov.
2. Calul nu este viu, cum cred unii ziarişti, este din fibră de sticlă şi l-a primit cadou soţia mea, cu ocazia zilei de naştere.
3. Vaca este din fibră de sticlă, nu poate fi mulsă şi are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltării unei ferme la NANA, urmare a sechestrului abuziv pus de PÎCCJ pe terenul cumpărat de Ioana cu credit de la CEC.
Una peste alta, Sofia, Radu şi Traian se vor bucura să vadă aceste animale în mărime naturală şi le vor compara cu cele din cărţile pentru copii
."

Traian Băsescu a scris ultima postare pe contul său de Facebook pe 5 iunie, la câteva ore după ce premierul Victor Ponta aflase de la procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că este suspect în două dosare penale şi că este acuzat de evaziune fiscală în formă continuată, fals în înscrisuri şi conflict de interes. Pentru acuzaţia de conflict de interese, pe care procurorii DNA susţin că le-a săvârşit în calitate de prim-ministru, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă