4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportTragerea la sorți pentru Jocurile Olimpice a fost mutată la Zurich

Tragerea la sorți pentru Jocurile Olimpice a fost mutată la Zurich

“Ca urmare a situaţiei la nivel mondial privind pandemia de coronavirus, FIFA a luat decizia de a reloca tragerea la sorţi a competiţiilor de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. Iniţial, evenimentul era programat la Tokyo, pe 18 aprilie. Astfel, tragerea la sorţi va avea loc la sediul forului din Zurich, în Elveţia, în data de 23 aprilie, fără participarea reprezentanţilor ţărilor calificate la turneele de fotbal masculin şi feminin. Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul fifa.com”, informează, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

De asemenea, FIFA a hotărât să anuleze workshop-ul şi inspecţiile facilităţilor din Tokyo, programate iniţial în aceeaşi perioadă cu tragerea la sorţi.

“Monitorizăm cu atenţie situaţia din Japonia împreună cu colegii noştri organizatori ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo şi vom reveni cu informaţii noi atunci când acestea vor fi disponibile”, se încheie comunicatul FIFA, citat de frf.ro.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice în urma performanţei echipei naţionalei Under 21 de la Campionatul European 2019, atunci când “tricolorii” pregătiţi de Mirel Rădoi au atins faza semifinalelor. Reprezentativa de tineret va participa după 56 de ani la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice, programat să debuteze în data de 23 iulie.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă