Tragedie în Franța! Speriat de coronavirus, medicul echipei Reims s-a sinucis

Medicul echipei franceze de fotbal Stade de Reims, Bernard Gonzalez, s-a sinucis după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

06.04.2020 - 09:54

''Devastat, (clubul) Reims îl plânge pe Bernard Gonzalez. Nu numai clubul, dar şi sute de bărbaţi şi femei din Reims'', se arată în anunţul grupării din Hexagon.

Primarul oraşului Reims, Arnaud Robinet, a precizat că i s-a comunicat din partea prefecturii suicidul doctorului de 60 de ani, care lucra de peste 20 de ani la club.

''Mi s-a spus că doctorul Gonzalez a lăsat o scrisoare în care menţiona că este a fost testat pozitiv la COVID-19'', a afirmat Robinet.

O sursă medicală a confirmat existenţa scrisorii şi a adăugat că doctorul părea ''în formă bună cu două zile în urmă''.

''Sunt şocat de moartea sa deoarece îl cunoşteam de mulţi ani. Nu numai că a fost medicul clubului, dar a fost şi medicul multor oameni din Reims. Era cunoscut pentru calităţile sale umane şi profesionale. Va lipsi atât familiei fotbalului, cât şi tuturor celor care l-au întâlnit'', a declarat primarul oraşului.

Şi preşedintele clubului, Jean-Pierre Caillot, s-a arătat ''uimit'' de veste: ''Pandemia aceasta a lovit dur oraşul Reims în inima sa. O mare personalitate şi un mare profesionist al sportului ne-a părăsit'', a spus Caillot.

Comentarii