Tragedie în fotbalul italian! Un fost junior de la AS Roma a murit la doar 21 de ani

Fotbalistul camerunez Joseph Bouasse Perfection, fost component al echipei de tineret a clubului AS Roma, care s-a aflat recent în probe la Universitatea Cluj, a încetat din viaţă la 21 de ani, în urma unui stop cardiac, a anunţat gruparea din Serie A.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2020 - 21:09

"AS Roma deplânge pierderea fostului jucător al 'Primavera' (echipa de tineret a clubului italian) Joseph Bouasse Perfection şi este alături de apropiaţii săi în acest moment de mare durere", a scris echipa din capitala Italiei pe contul său de Twitter.

Joseph Bouasse a venit în Italia în 2014, când avea doar 15 ani, fiind abandonat în staţia Termini din Roma de un traficant de persoane, care i-a promis iniţial un viitor în lumea fotbalului.

El a fost salvat de Liberi Nantes, un club de amatori din capitala italiană, iar de acolo a ajuns, în 2016, la echipa de juniori a clubului AS Roma, unde a fost antrenat de Alberto De Rossi, tatăl fostului căpitan al grupării "giallorossa", Daniele de Rossi.

În ciuda faptului că nu a ajuns la prima echipă, Bouasse a reuşit să debuteze în fotbalul profesionist în 2017, după ce a fost transferat la Vicenza, în Serie B.

Ultima sa experienţă a fost în liga secundă din România, la Universitatea Cluj, echipă la care jucătorul african s-a aflat în probe, la începutul acestui an.

Comentarii