9 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Totul despre sezonul Seria A 2020 – 2021

Seria A este cu siguranță unul dintre campionatele Top 5 din Europa, iar acest sezon se va termină pe dată de 23 mai 2021. Pariurile sportive pe meciurile din Seria A sunt foarte atractive, iar oferta este una foarte variată. Printre cele mai apreciate tipuri de pariuri sportive pentru acest campionat, putem aminti de interval goluri 2 – 4, total cornere peste sau sub, ambele echipe marchează, sau total cartonașe galbene. Pe de altă parte, pariorii știu despre Seria A că este un campionat foarte disputat și tacticizat. Pentru foarte mult timp acest campioat a fost unul sigur în ceea ce privesc rezultatele de under, însă acea perioada de catenaccio, pare să fi apus. Spunem acest lucru deoarece în prezent există multe echipe spectaculoase în acest campionat și partide cu multe goluri. Acest lucru se reflectă de asemenea și în modul în care gândesc casele de pariuri cotele în momentul în care vorbim despre Serie A.

Cu siguranță, una din echipe de top pentru acest sezon de Serie A este Juventus, cea care a reușit să domine acest campionat în ultimii ani. În aceste condiții, Juve are prima șansă la câștigarea campionatului, urmată de Inter, Napoli, Atalanta, Lazio și Milan, în această ordine. Oferta de pariuri sportive online pentru acest campionat este una foarte amplă și veți observa cu siguranță acest lucru în momentul în care veți dori să pregătiți un bilet pentru pariurile meciurilor din Serie A.

În altă ordine de idei, vorbind de zona retrogradării, în Serie A vor există trei formații ce vor ajunge în Serie B la finalul sezonului. În acest sens, confort cotelor agențiilor de pariuri, vedem că cele mai predispuse la ocuparea acestor trei locuri sunt Crotone, Spezia și Benevento. Cu siguranță pot există schimbări în ceea ce privesc aceste echipe și își pot face apariția unele surprize destul de mari în ceea ce privește clasamentul final. Despre Seria A, putem spune că este prima liga italiană de fotbal, ce își are originile în anul 1898, iar sistemul de campionat este prezent din anul 1929. Acest campionat a fost organizat de către Direttorio Divisioni Superiori până în anul 1943, apoi de către Lega Calcio până în 2010, iar în acest an de către Lega Serie A. Până în prezent 66 de echipe au luat parte la cele 89 de ediții de până acum, cele mai multe prezente le are Inter cu 89 de sezoane, urmate de Juventul și Roma cu 88 de sezoane.

Cea mai tritată echipă de fotbal din Serie A este Juventul cu 36 de titluri. Apoi, este urmată de Inter și Milan, la mare distanță cu câte 18 titluri. Totodată, Torino este orașul cu cele mai multe trofee la activ, având 43, urmată de Milano cu 36 de trofee și Genoa cu 10. Serie A este un campionat foarte apreciat de către pariori, deoarece propune sisteme multiple de pariuri sportive, existând de asemenea meciuri foarte disputate și spectaculoase.

Ultima oră
Pe aceeași temă