11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportTiger Woods are cariera în pericol! Ce se întâmplă după accidentul său

Tiger Woods are cariera în pericol! Ce se întâmplă după accidentul său

Tiger Woods își revenea după o intervenție chirurgicală la spate când a suferit un grav accident auto marți, pe o șosea din California. Maşina în care se afla Woods, singur, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori. Serviciile de urgență l-au găsit conștient, viața acestuia fiind salvată, se pare, de air bag-urile mașinii, dar și centura de siguranță.

Accidentul a avut loc lângă localitatea Ranchos Palos Verdes, iar Woods era singur în mașina de tip SUV, care s-a rostogolit de mai multe ori. El a fost extras din mașină după ce salvatorii au fost nevoiți să utilizeze aparatul de descarcerare. Şeriful care se ocupă de acest caz a declarat că oamenii săi nu au găsit nicio dovadă că Tiger Woods conducea sub influenţa alcoolului, a stupefiantelor sau a medicamentelor, însă circula cu o viteză foarte mare.

În urma accidentului, sportivul a rămas cu răni grave la nivelul picioarelor, iar acum jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani știe că cariera sa ar putea fi în pericol, spune o sursă citată de People. Sursa apropiată de Woods spune că jucătorul de golf va fi nevoit să ia unele decizii serioase de luat cu privire la viitorul său, pe măsură ce își va reveni din accident.

„Nu vrea să își termine cariera astfel”, spune sursa. „Deci, dacă există vreo modalitate prin care poate continua să joace golf, o va face”.  Într-o declarație emisă marți seara prin intermediul paginii sale oficiale de Twitter, echipa lui Woods a prezentat o actualizare a stării profesionistului golfului și a recunoscut că rănile sale au fost grave. Woods „a suferit leziuni ortopedice semnificative la extremitatea inferioară dreaptă, care au fost tratate în timpul intervenției chirurgicale de urgență de către specialiștii în traumatisme ortopedice de la Centrul Medical Harbour-UCLA. Woods suferea de „fracturi care afectează atât porțiunile superioare cât și cele inferioare ale tibiei și oasele fibulare au fost stabilizate prin introducerea unei tije în piciorul sportivului”.

 

Tiger Woods avea planuri mărețe!

Jucătorul de a mai fost de curând supus unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta un fragment de disc care îi ciupea nervii după participarea sa la Campionatul PNC din decembrie. Într-un interviu la turneu, Woods a spus că se „simte bine”, dar „puțin rigid” la două luni după procedura chirurgicală.

„Mai am încă un RMN programat, așa că vom vedea dacă inelul este în cele din urmă marcat și vom vedea dacă pot începe să fac mai multe activități”, a explicat el într-un interviu. „Mă duc des în sala de gimnastică pentru a face exercițiile de reabilitare”, punea el cu scurt timp înainte de a avea accidentul în care a fost implicat zilele trecute.

Recent, Woods îşi anunţase revenirea în circuit după operaţia la spate efectuată şi plănuia să revină în competiţii. În această perioadă urma să dea lecții de golf mai multor vedete, printre care Drew Brees, Justin Herbert, fostul jucător de baschet Dwayne Wade și comediantul David Spade.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă