11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportThiago Silva și-a găsit echipă. Unde va evolua fostul căpitan de la...

Thiago Silva și-a găsit echipă. Unde va evolua fostul căpitan de la PSG

Thiago Silva şi-a încheiat contractul cu PSG, după eşecul francezilor din finala cu Bayern Munchen (0-1) din Liga campionilor.

„Sunt foarte fericit să mă alătur lui Chelsea. Sunt încântat să fac parte din entuziasta echipă a lui Frank Lampard pentru sezonul viitor şi sunt aici ca să luptăm pentru titluri’”, a declarat Silva pentru site-ul clubului de pe Stamford Bridge.

Silva a jucat ultimele opt sezoane la PSG, cu care a câştigat şapte titluri, cinci titluri în Cupa Franţei şi şase trofee în Cupa Ligii franceze. La naţionala Braziliei, Silva a strâns 89 selecţii şi 7 goluri.

Brazilianul a devenit a şasea achiziţie a lui Chelsea pentru sezonul viitor, după Timo Werner, Hakim Ziyech, Xavier Mbuyamba, Ben Chilwell şi Malang Sarr.

Cele mai citite

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă