23.4 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăSportTenisSorana Cîrstea va juca la Miami împotriva lui Shuai Zhang

Sorana Cîrstea va juca la Miami împotriva lui Shuai Zhang

Românca Sorana Cîrstea va juca la Miami împotriva chinezoaicei Shuai Zhang. Meciul va face parte din runda a doua a turneului WTA Miami Open.

Sportiva din China a ajuns în această rundă după abandonul jucătoarei Clara Tauson (Danemarca). Meciul dintre Zhang și Tauson s-a oprit la scorul de 6-4, 4-6, 2-1.

Cîrstea (31 de ani, 27 WTA) a mai jucat de două ori cu Zhang (33 de ani, 43 WTA). Ambele meciuri au fost câștigate de jucătoarea româncă.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă