6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportTenisSimona Halep, în sferturi la Melbourne Summer Set 1. Urmează meciul cu...

Simona Halep, în sferturi la Melbourne Summer Set 1. Urmează meciul cu Viktorija Golubic

Simona Halep a trecut fără emoții de Gabriela Ruse, în turul trei la Melbourne Summer Set 1, scor 6-2,6-1, după doar 61 de minute de joc. Următorul meci îl va disputa împotriva Viktorijei Golubic, din Elveția, locul 43 în clasamentul WTA și favorita numărul șase în competiția din Australia.

Simona Halep o va înfrunta pe Viktorija Golubic, din Elveția, locul 43 în clasamentul WTA și favorită șase la Melbourne Summer Set 1. Golubic a avut și ea parte de o victorie facilă în turul 2. Ea a învins-o joi dimineață pe Pattinama Kerkhove, din Olanda, locul 158 în clasamentul WTA, cu scor 6-3, 6-0. Asta, după ce în primul tur a trecut de Lauren Davies, din SUA, cu scor 7-5, 6-1.

Halep și Viktorija Golubic au mai jucat o singură partidă directă, la Cluj-Napoca, în duelul de Fed Cup dintre România și Elveția. Halep a câștigat atunci în trei seturi: 6-3, 1-6, 6-1.Partida dintre Simona Halep și Viktorija Golubic va fi programată în noaptea de joi spre vineri, sau chiar vineri dimineață.

Simona Halep o execută pe Gabriela Ruse în 60 de minute

Confruntarea dintre Simona Halep (20 WTA) și Gabriela Ruse (87 WTA) s-a tranșat rapid în favoarea jucătoarei noastre, care s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-1. În primul set, din 8 game-uri jucate, 6 au fost break-uri. Gabriela Ruse nu a reușit niciodată să-și valorifice avantajul serviciului, singurelesale game-uri câștigate fiind toto cu break-uri.

Simona Halep a câștigat setul cu 6-2, după care și-a apropiat victoria finală într-un set secund în care a cedat doar primul game. Gabriela Ruse a jucat timorată, având un procent de doar 39% reușite ale primului serviciu, la care s-au adăugat și 4 duble greșeli. Halep a profitat de serviciul slab și a câștigat peste 70% din punctele jucate pe serviciul 2 al adversarei.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă