9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiRafael Nadal, infectat cu Covid-19

Rafael Nadal, infectat cu Covid-19

Rafael Nadal a fost testat pozitiv cu Covid-19. Tenismanul spaniol a făcut anunțul luni, pe o rețea de socializare. Se pare că sportivul nu se simte foarte bine.

Rafael Nadal  a fost testat pozitiv cu Covid-19 la revenirea în Spania, după ce a participat la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi. Nadal a precizat că i-a informat pe toţi cei care au fost în contact cu el recent.

Actualul număr 6 mondial nu a detaliat simptomele, dar a explicat că are “momente mai puţin plăcute”, scrie news.ro.

Acest test pozitiv va urma să aibă un impact asupra debutului său în sezonul 2022, chiar dacă jucătorul nu anunţase dacă va participa la Australian Open, primul grand slam al anului.

Se pare că, în ultima vreme, Nadal s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Acum este bolnav de Covid. Însă, în septembrie anul acesta, sportivul spunea fanilor că a început un tratament la picior, care necesită ”mai multe zile de repaus şi câteva săptămâni departe de teren”.

În vârstă de 35 ani, Rafael Nadal a anunţat la sfârşitul lunii august că pune capăt sezonului 2021 pentru a se concentra asupra recuperării. „Din păcate, trebuie să închei sezonul 2021. Sincer, am suferit mai mult decât ar trebui cu piciorul, de un an, şi am nevoie de ceva timp” pentru recuperare, a anunţat el la momentul respectiv, pe reţelele de socializare.

Nadal a suferit o fractură de stres la osul scafoid de la piciorul stâng în 2004, iar problemele au revenit în 2005, când a fost diagnosticat cu o afecţiune congenitală la picior, cauzată de deformarea scafoidului.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă