17.7 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăȘtirile zileiIlie Năstase despre Djokovic: "Trebuia să se vaccineze"

Ilie Năstase despre Djokovic: „Trebuia să se vaccineze”

Ilie Năstase, unul dintre cei mai buni jucători de tenis români, a comentat cazul lui Novak Djokovic. Năstase a vorbit despre această situație într-o intervenție telefonică la postul Realitatea Plus.

„Dacă 127 de jucători s-au vaccinat, și cel de-al 128-lea trebuia să se vaccineze. Eu, dacă eram în locul lui și știam că se cere vaccinul, nu mai făceam un drum de 40 de ore până în Australia”, a declarat Ilie Năstase.

Fostul campion român de tenis este vaccinat anti – Covid. Totuși, el a fost testat pozitiv la Covid și a fost chiar internat în spital, în anul 2021.

Comentariul lui Năstase vine imediat după ce Justiția din Australia a luat decizia finală de a-i anula viza lui Djokovic. Drept urmare, jucătorul sârb este obligat să plece din Australia. Participarea lui la turneul de tenis din Australia a fost anulată. Djokovic, numărul 1 mondial, trebuia să joace luni, 17 ianuarie, în prima zi a turneului.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Metroul – chilipir pune vieți în pericol

Conducerea Metrorex a încercat să ascundă gravitatea incidentului din apropierea stației Piața Romană, declarându-l “frână”. Defecțiunea care, fără îndoială, a condus la izbucnirea unui incendiu,...

Comisia Europeană a aprobat o schemă românească de 100 milioane de euro pentru a sprijini regenerarea pădurilor

Comisia Europeană a aprobat, în conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, o schemă românească de 100 de milioane de euro pentru a...

4 sfaturi geniale pentru a face cafea acasă

În zilele noastre, avem parte de o creștere masivă a tendinței de preparare a cafelei acasă (mai țineți minte aparatul de spumat lapte pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă