21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFanii lui Djokovic, în extaz după victoria sârbului în fața justiției ...

Fanii lui Djokovic, în extaz după victoria sârbului în fața justiției australiene

Admiratorii lui Novak Djokovic sunt în extaz, țipă, cântă și dasează  după ce o instanță din Australia a decis să-i dea câștig de cauză sârbului în procesul împotriva guvernului australian. În jur de 100 de oameni au sărbătorit în fața Tribunalului din Melbourne. 

Fanii au dansat, au cântat, au suflat din trompete și vuvuzele sărbătorind victoria lui Nole în fața justiției australiene. 

Luni dimineață, după o audiere care a  durat mai bine de șase ore, judecătorul Anthony Kelly a dictat eliberarea imediată a lui Djokovic din detenția pentru imigranți. De asemenea, judecătorul a casat decizia guvernului federal de a-i anula viza liderului mondial din tenis. 

Susținătorii liderului din clasamentul ATP au primit vestea cu mare bucurie. În jur de 100 de admiratori ai lui Nole, aflați în fața Tribunalului din Melbourne, au izbucnit în urale atunci când au auzit verdictul judecătorului.

Judecătorul Anthony Kelly a ordonat ca Djokovic să fie eliberat în 30 de minute, iar pașaportul și alte documente personale să-i fie imediat returnate.  

Avocații guvernului federal au declarat instanței că ministrul imigrației din țară își rezervă dreptul de a-și exercita puterea personală de a revoca din nou viza lui Djokovic.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă