21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăȘtirile zileiA zdrobit-o! Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open...

A zdrobit-o! Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia

Simona Halep se califică în turul al treilea la Australian Open după o evoluţie de zile mari contra braziliencei Beatriz Haddad Maia. Românca a pierdut doar două game-uri şi şi-a zdrobit adversara în mai puţin de 70 de minute. Scorul final a fost 6-2, 6-0 pentru Halep, care o va înfrunta pe Danka Kovinic în meciul următor. 

Simona Halep a evoluat, joi, în turul al 2-lea al turneului de la Australian Open. Românca, locul 15 în clasamentul mondial, s-a aflat față în față cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 83 în WTA. Halep a câștigat meciul detașat cu 6-2, 6-0. 

„Adversara mea nu a jucat rău, astăzi,. Dar eu am fost foarte agresivă, iar asta m-a ajutat să închei repede partida”, a spus Simona Halep la finalul jocului de la Melbourne. În primul tur al turneului de la Melbourne, Halepș a eliminat-o pe poloneza Magdalena Frech, după o victorie obținută la capătul a două seturi, scor 6-4, 6-3.

Adversara de astăzi a Simonei, Beatriz Haddad Maia, a avut un meci extrem de solicitant în turul 1, cu americanca Katie Volynets, de care a trecut după trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-3.

Simona și Beatriz s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, în anul 2017, la Wimbledon, acolo unde românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Parcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

O bijuterie naturală de aproximativ trei hectare va lua naștere într-una din zonele aflate într-o continuă dezvoltare, din Sectorul 4. Înconjurat de o cofetărie,...
Ultima oră
Pe aceeași temă