13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportTenis: Ana Bogdan s-a oprit în sferturile turneului de la Limoges

Tenis: Ana Bogdan s-a oprit în sferturile turneului de la Limoges

Principala favorită (25 ani, 42 WTA) a obţinut victoria într-o oră şi 11 minute. Alexandrova a avut 3 aşi, în timp ce Ana Bogdan (27 ani, 105 WTA) a reuşit 4 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli.

Alexandrova a pus capăt unei serii de 11 victorii consecutive ale Anei Bogdan, fără a pune la socoteală victoria obţinută prin neprezentarea franţuzoaicei Oceane Dodin în finala de la Saint-Etienne. Românca a cucerit titluri la Saint-Etienne (25.000 dolari) şi la Dubai (100.000 dolari).

Alexandrova câştigase şi primul său duel cu Ana Bogdan, în 2017, în primul tur la Toronto, cu 6-1, 6-2.

Tot vineri, Sorana Cîrstea a abandonat după două seturi desfăşurate din meciul cu americanca Nicole Gibbs. Cîrstea (29 ani, 74 WTA) a câştigat primul set cu 6-3, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6, renunţând să mai joace după o oră şi 11 minute de joc.

Gibbs (26 ani, 142 WTA) are acum 2-1 în meciurile directe cu Cîrstea, pe care a mai învins-o în 2018 la Wuhan, cu 6-4, 7-5. Cîrstea s-a impus în 2017 în optimi la Seul, cu 6-3, 6-3.

Cîrstea şi Bogdan vor primi cecuri de 3.226 euro şi 29 de puncte WTA fiecare.

Sâmbătă, în semifinalele probei de dublu, perechea româno-rusă Monica Niculescu/Ana Blinkova, principala favorită, va întâlni cuplul spaniol Georgina Garcia-Perez/Sara Sorribes-Tormo, cap de serie numărul trei.

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă