10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportTenis: Alexandra Dulgheru, în optimi de finală la Rabat

Tenis: Alexandra Dulgheru, în optimi de finală la Rabat

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru s-a calificat marţi în optimile de finală ale turneului WTA de la Rabat (Maroc), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după un meci maraton cu unguroaica Timea Babos, de care a trecut cu 2-6, 7-6 (7), 7-5.

Alexandra Dulgheru (28 de ani, 176 WTA) nu o mai întâlnise până acum pe Timea Babos (24 de ani, 41 WTA), a patra favorită a turneului de la Rabat. Românca s-a impus la capătul unui meci de două ore şi 57 de minute, după ce a salvat două mingi de meci în setul secund.

Dulgheru va juca în optimi cu Katarina Zavaţka (Ucraina, 260 WTA), care s-a impus cu 6-2, 6-3 în dauna marocancei Diae El Jardi.

Dulgheru a intrat pe tabloul principal al acestui turneu ca lucky loser, după ce a fost învinsă de franţuzoaica Fiona Ferro cu 6-1, 6-4, luni, în ultimul tur al calificărilor.

În primul tur al aceleiaşi competiţii, românca Ana Bogdan (25 de ani, 66 WTA) a fost învinsă cu 6-1, 6-4 de germanca Laura Siegemund (30 de ani, 100 WTA).

Alexandra Dulgheru s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Rabat, după ce a reuşit să câştige un duel în care a pierdut primut set şi a salvat două mingi de meci.

Românca de 28 de ani a trecut cu 2-6, 7-6, 7-5 de Timea Babos, cap de serie numărul 4. În faza următoare a întrecerii din Maroc, Dulgheru, intrată pe tabloul principal din postura de lucky loser în calificări, va juca împotriva Katarinei Zavatska, din Ucraina.

Cele mai citite
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

ROCA Investments înregistrează creștere pentru al șaselea an consecutiv, în pofida unui an plin de provocări, și o valoare de piață de 81,64 mil...

ROCA Investments, cea mai dinamică companie de private equity din România, celebrează șase ani de activitate pe piața locală. Compania anunță o evaluare curentă...

PSD va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

PSD va valida candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei în forurile statutare, conform declarațiilor liderului partidului, premierul Marcel Ciolacu, făcute marți. Ciolacu și Firea...
Ultima oră
Pe aceeași temă