Tehnicianul lui Rennes pregătește o surpriză pentru partida cu CFR Cluj

Echipa franceză de fotbal Rennes l-ar putea folosi pe Pepe Bonet, un portar de 16 ani, contra lui CFR Cluj, joi, în Europa League, după ce goalkeeperul Romain Salin s-a accidentat la gambă în meciul de campionat pierdut duminică la Monaco.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2019 - 20:40

Romain Salin are probleme musculare şi absenţa sa ar putea fi una de durată. El a apărat duminică în condiţiile în care titularul obişnuit dintre buturi, Edouard Mendy, s-a accidentat la genunchiul drept la începutul acestei luni în duelul cu Lazio din Europa League (1-2 în deplasare). Dacă Edouard Mendy nu se va reface la timp pentru întâlnirea cu CFR, atunci în poarta lui Rennes va fi foarte tânărul Pepe Bonet.

La antrenamentul colectiv de marţi, desfăşurat sub privirile preşedintelui Olivier Letang, au participat şaisprezece jucători de câmp şi doi portari, Pepe Bonet şi Elias Damergy. Marţi, Mendy s-a pregătit separat cu antrenorul cu portarii, Olivier Sorin.

Alt fotbalist al lui Rennes care este incert pentru partida cu CFR este mijlocaşul Clement Grenier.

Rennes a ajuns la nouă meciuri fără victorie în toate competiţiile, iar în campionat este pe locul 12, cu 12 puncte după 10 etape, deşi a fost lider la începutul sezonului.

Meciul Rennes - CFR Cluj va avea loc joi 24 octombrie, de la ora 22:00, în Grupa E a competiţiei de fotbal Europa League, pe Roazhon Park din Rennes.

Comentarii