13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportTătărușanu, erou la Lyon! Portarul român și-a dus echipa în finala Cupei...

Tătărușanu, erou la Lyon! Portarul român și-a dus echipa în finala Cupei Ligii franceze

Oaspeţii au deschis scorul prin portughezul Renato Sanches (13), dar Moussa Dembele a restabilit egalitatea (17 – penalty). Houssem Aouar a adus echipa gazdă în avantaj (85), dar Lille a trimis meciul la loviturile de departajare (nu se joacă prelungiri dacă scorul este egal la finalul celor 90 de minute, n. red.) prin golul marcat de Loic Remy în minutele adiţionale (90+3), din penalty.

Lille a executat prima la loviturile de departajare, dar Tătăruşanu a apărat şutul lui Jonathan Bamba. Pentru Lyon au transformat Moussa Dembele, Martin Terrier, Maxwel Cornet şi Thiago Mendes, în timp ce de la oaspeţi au înscris Loic Remy, Benjamin Andre şi Victor Osimhen, iar Renato Sanches a ratat.

Pentru Tătăruşanu a fost doar al treilea meci în tricoul echipei din Lyon în acest sezon, toate în Cupa Ligii. OL este în cursă în patru competiţii, campionat, Cupa Ligii, Cupa Franţei şi Liga Campionilor.

În ultimul act al Cupei Ligii franceze, Lyon o va întâlni pe Stade de Reims sau Paris St Germain, care se înfruntă miercuri. Lyon a câştigat trofeul o singură dată, în 2001.

Acesta va fi ultimul sezon al Cupei Ligii, competiţie creată în 1995 şi în care PSG are opt trofee, după ce Liga franceză a votat suspendarea sa.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă