15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportTadjikistanul urmează exemplul Belarusului. Campionatul de fotbal a fost reluat

Tadjikistanul urmează exemplul Belarusului. Campionatul de fotbal a fost reluat

În meciul de deschidere, FC Hatlon a dispus cu 2-1 de FK Istaravşan, graţie unui gol marcat în prelungiri de Ehson Boboev.

Jocul s-a disputat, însă, fără spectatori în tribune, după ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat că populaţia din Tadjikistan trebuie să evite adunările publice, în ciuda faptului că în fosta republică sovietică nu a fost confirmat până acum niciun caz de infectare cu Covid-19.

Fotbalul a fost oprit la nivel mondial din cauza actualei pandemiei, disputându-se în prezent meciuri doar în ţări precum Belarus, Nicaragua sau Burundi.

FC Hatlon, care a câştigat titlul naţional de trei ori după ce Tadjikistanul a devenit stat independent, în 1991, a obţinut in extremis prima sa victorie din acest sezon, după ce oaspeţii au condus cu 1-0.

Tot duminică s-au mai disputat meciurile Lokomotiv Pamir – FC Faizkand (2-2) şi FC Kuktoş – Reagar TadAz (0-0), ambele disputate de asemenea fără spectatori în tribune.

Sâmbătă, campioana en titre, Istiklol s-a impus cu 2-1 în faţa formaţiei Hunjand, cucerind pentru a noua oară Supercupa Tadjikistanului.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă