Foto: Facebook

Surpriza vieții! Cine e fotbalistul faimos din Ligue 1 care i-a plătit plinul de benzină?

Wissam Ben Yedder, celebrul fotbalist al echipei franceze AS Monaco, a făcut un gest memorabil plătindu-i plinul unui fan care nu a putut achita la benzinărie din cauza unei probleme cu cardul bancar, relatează Mediafax citând publicația L'Equipe.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

Actualizat: 25.01.2020 - 19:12

Dilema: Ce faci atunci când te trezești în benzinărie că nu îți mai funcționează cardul? Văzându-l în dificultate pe șofer, Ben Yedder a achitat suma respectivă din banii săi, iar apoi gestul său a fost divulgat pe rețelele de socializare.

Când colegul tău are probleme într-o benzinărie cu cardul, iar Wissam Ben Yedder ajunge și îți plătește benzina cu banii lui. Asta este clasă internațională!”, a scris persoana implicată pe o rețea de socializare atașând și un selfie făcut cu jucătorul în benzinărie. Postarea a ajuns curând virală între fanii francezi, fotbalistul fiind de altfel lăudat pentru spiritul de inițiativă!

Wissar Ben Yedder este una dintre vedetele Ligue 1, fiind admirat atât de fani, cât și de colegii săi. Acesta este în vârstă de 29 de ani și evoluează în prezent la echipa AS Monaco. El a mai jucat în trecut pentru Toulouse și Sevilla, transferul la formația monegască realizându-se în vara anului trecut.

Comentarii