9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportSurpriză la EURO 2020. Polonia a fost învinsă de Slovacia după ce...

Surpriză la EURO 2020. Polonia a fost învinsă de Slovacia după ce Hațegan le-a eliminat un om

 Slovacii au profitat și s-au impus cu 2-1.

Polonia a controlat posia mingii în primele 10-15 minute ale meciului jucat la Sankt Petersburg, însă, slovacii au deschis scorul la prima fază important de poartă. Szczesny a respins în bară mingea șutată de Robert Mak. Aceasta l-a lovit pe portarul polonez și a intrat în poartă.

Polonia a revenit montată de la vestiare și a egalat la câteva secunde după lovitura de start, prin mijlocașul lui Torino, Karol Linetty, care a trimis din interiorul careului un șut plasat la colțul lung.

Ovidiu Hațegan a eliminat un jucător de la polonezi

Momentul cheie al meciului a venit în minutul 62, când Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe decarul polonez Grzegorz Krychowiak, pentru două cartonașe galbene.

Slovacia a profitat de superioritate și a preluat conducerea prin golul marcat de fundașul Milan Skriniar, în minutul 69.

Polonia va juca a doua partidă din grupa E în compania Spaniei, pe 18 iunie, la Sevilla, în timp ce Slovacia întâlnește Suedia, în aceași zi, tot pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.

Al doilea meci al grupei se joacă luni seara,de la ora 22.00, între Spania și Suedia, pe Estadio de La Cartuja, din Sevilla.

Meciul a fost condus de o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan, care a fost ajutat la cele două margini de asistenții Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, rezervă de arbitru fiind Istvan Kovacs, iar rezervă de arbitru asistent Vasile Marinescu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Armata israeliană neagă acuzațiile că ar fi îngropat cadavre ale unor palestinieni în gropi comune

Armata israeliană a negat marţi acuzaţiile palestiniene "neîntemeiate" potrivit cărora ar fi îngropat cadavre ale unor palestinieni în gropi comune în incinta unui spital...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă