Surpriză de proporții în Spania. Cu ce echipă a semnat Luis Suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez a ajuns la un acord cu clubul de fotbal FC Barcelona pentru rezilierea contractului şi s-a înţeles cu rivalii de la Atletico Madrid.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2020 - 20:10

Cu toate că mai avea contract cu FC Barcelona până în 2021, Luis Suarez a fost anunţat că nu face parte din planurile noului antrenor al echipei catalane, olandezul Ronald Koeman și s-a reorientat rapid.

El Mundo Deportivo scrie că Suarez s-a înţeles cu Atletico Madrid pentru un contract pe două sezoane, însă madrilenii vor trebui să facă eforturi pentru a-i achita salariul pretins de sud-american.

Presa mai scrie şi că Juventus negociază cu Atletico pentru a-l readuce la Torino pe atacantul Alvaro Morata. Numele lui Suarez a fost legat de Juventus, dar antrenorul ''Bătrânei Doamne'', Andrea Pirlo, a precizat că este puţin probabilă această mutare din cauza faptului că ar fi dificil să obţină un paşaport european pentru Suarez.

Luis Suarez a fost al doilea marcator al echipei în sezonul trecut şi are 198 de goluri înscrise în 283 de partide pentru Barca, echipă la care a sosit în 2014, de la Liverpool.

Comentarii