15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportSupercupa României: Cotele caselor de pariuri la meciul dintre Viitorul și CFR...

Supercupa României: Cotele caselor de pariuri la meciul dintre Viitorul și CFR Cluj

CFR Cluj nu se va putea baza la acest meci pe golgeterul George Țucudean, care are probleme cardiace și va suferi o nouă intervenție chirurgicală. În tabăra adversă, Viitorul nu va conta pe jucătorii care au fost la EURO 2019, Ianis Hagi, Radu Boboc, Virgil Ghiță și Andrei Ciobanu, și nici pe Denis Drăguș, accidentat.

În aceste condiții, având în vedere faptul că CFR i-a pierdut pe Manea și Kevin Boli, ale căror împrumuturi au expirat, iar Viitorul e slăbită, după ce Tudor Băluță a plecat în Anglia, meciul pare că va fi unul echilibrat, iar egalul este un pronostic demn de luat în seamă de pariori. 3.55 este cota pentru un X după cele 90 de minute regulamentare.

Există variante de pariere și după expirarea timpului regulamentar. Dacă se va intra în extra-time, iar partida se va decie la loviturile de departajare, CFR Cluj este creditată cu o cotă de 5.50 pentru a ridica trofeul după loteria penalty-urilor. O variantă foarte bună, de altfel, deoarece Dan Petrescu are în lot foarte mulți jucători experimentați.

Iată cele două echipe probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vincius, Mureşan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Costache

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţâru, Leca, De Nooijer – Houri, Achim, Vână – Eric, Calcan, Iancu

Supercupa României se va disputa astăzi, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu începere de la ora 20.00, și va fi condus la centru de Sebastian Colțescu.

 

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă