1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportSulfina Barbu: Ponta, complexat politic, are limbaj de tânăr tocmai scăpat de...

Sulfina Barbu: Ponta, complexat politic, are limbaj de tânăr tocmai scăpat de la şcoala de corecţie

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că Victor Ponta “face de ruşine PSD” folosind, pe blog, “un limbaj de tânăr care tocmai a scăpat de la şcoala de corecţie”, democrat-liberala afirmând că şeful PSD este “complexat politic”.

“Ponta face de ruşine PSD, un limbaj de tânăr care tocmai a scăpat de la şcoala de corecţie. Până acuma PSD sub conducerea lui Micera Geoană avea totuşi un limbaj politic decent. Eu cred că doar complexele de inferioritate politică ale lui Victor Ponta atât faţă de proprii colegi cât şi faţă de Crin Antonescu pot explica ieşirile obraznice ale şefului PSD”, a spus Sulfina Barbu.

Ea a arătat că ar fi cazul ca Mircea Geoană, “care are experienţa unei confruntări cu Crin Antonescu, să-i explice lui Victor Ponta că nu prin declaraţii obraznice va reuşi să obţină scoruri mai bune în sondaje decât liderul PNL”.

“Din păcate nu doar PSD are de pierdut din cauza limbajulu nepotrivit a lui Victor Ponta, ci întreaba clasă politică”, a adăugat Barbu.
Ea mai spus că “obrăznicia lui Ponta faţă de preşedintele României arată că şeful PSD este complexat politic”.

Pe de altă parte, Sulfina Barbu a spus că nu comentează afirmaţiile lui Ponta la adresa ei.
Preşedintele PSD îl acuză pe şeful statului, pe blogul personal, că se amestecă în viaţa Guvernului, a partidelor şi a opoziţiei, Victor Ponta numindu-l pe Traian Băsescu “Scaraoţchi” sau “Dracu”, pe Sulfina Barbu şi Raluca Turcan – “pechineze”, iar pe Elena Udrea – “Dracuşoara preferată”.

Ponta mai susţine că punctul slab al liderul PNL Crin Antonescu nu este prostia sau ticăloşia, ci orgoliul, şi că acest lucru este ştiut de Traian Băsescu.
Liderul PSD mai afirmă că tinde să-i dea dreptate lui Traian Băsescu dacă acesta s-a referit la Cozmin Guşă când a vorbit despre mizeria din spatele lui Mircea Geoană.

Cele mai citite

George Simion: Festivismul inutil al lui Marcel Ciolacu și condițiile Austriei pentru a intra în Schengen

Aproape de miezul nopții, Marcel Ciolacu a avut o tresărire: a ținut să ne anunțe că a „înfrânt” și că Austria face un pas...

Opt cetățeni din Fâșia Gaza au ajuns în România

Opt persoane evacuate din Fâșia Gaza au ajuns în România în dimineața zilei de duminică, 10 decembrie 2023. Cele opt persoane fac parte dintr-un grup...
Ultima oră
Pe aceeași temă