23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportStudioul TVR din Chişinău, pe agenda vizitei premierului

Studioul TVR din Chişinău, pe agenda vizitei premierului

Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că unul dintre cele mai importante puncte pe agenda discuţiilor cu autorităţile din Republica Moldova, pregătită pentru vizita pe care o va efectua la Chişinău săptămâna viitoare, este redeschiderea studioului TVR în ţara vecină. 

„Este vorba de redeschiderea televiziunii publice româneşti, a emisiei. TVR 1 a avut un studiou la Chişinău care s-a închis în perioada în care Partidul Comunist a fost la putere, iar acum acesta este unul dintre punctele cele mai importante pe ordinea de zi, pentru a redeschide trasmisia efectivă a TVR la Chişinău”, a spus Ponta.

El a precizat că vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău, la începutul săptămânii viitoare, va reprezenta un mesaj foarte clar de sprijin al României faţă de Republica Moldova, o dovadă a relaţiei foarte bune la acest moment între cele două guverne.

„Vizita oficială pe care o efectuez la Chişinău împreună cu un număr important de miniştri are o serie de aspecte mai deosebite. În primul rând, marţi, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, împreună cu prim-ministrul Leancă, vom participa la ceremonii şi cred că este un semn extraordinar despre relaţia foarte bună dintre guvernele noastre, acum, şi despre eforturile comune”, a spus premierul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă