Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

St Pauli l-a concediat pe Șahin. Care a fost motivația nemților

Mijlocaşul turc Cenk Şahin a fost pus pe liber de echipa germană de fotbal St Pauli în urma unei postări pe Instagram în care susţinea acţiunea incursiunea militară a ţării sale în nordul Siriei.

Share

Rl online 0 comentarii

15.10.2019 - 15:09

Turcia a trimis trupe în regiunile din Siria controlate de kurzi, iar Şahin şi-a exprimat susţinerea faţă de operaţiune, lucru care i-a deranjat pe unii dintre suporterii clubului de divizie secundă.

"Cenk Şahin a fost eliberat din îndatoririle sale de a se antrena şi a juca, cu efect imediat. Factorii principali în luarea deciziilor au fost nesocotirea repetată a valorilor clubului şi necesitatea de protejare a jucătorului", a precizat St Pauli într-un comunicat.

Şahin a publicat vineri textul respectiv, şters între timp. Mulţi dintre fanii lui St Pauli au cerut imediat concedierea jucătorului, în timp ce conducerea clubului a deschis o anchetă.

Echipa germană a precizat că contractul lui Şahin rămâne valabil, însă jucătorul a primit permisiunea de a se antrena şi a juca pentru alte cluburi.

În vârstă de 25 ani, Cenk Şahin a venit la St Pauli în 2016, de la formaţia turcă Istanbul Başakşehir.

Comentarii