6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialZidane e sigur, Thuram mai putin...

Zidane e sigur, Thuram mai putin…

Mijlocasul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, care si-a anuntat revenirea in nationala Frantei, a afirmat ca nu are nici o indoiala ca si Lilian Thuram va reveni in reprezentativa antrenata de Raymond Domenech, informeaza AFP. “Am luat decizia de a reveni, asa cum a facut-o Claude Makelele si cum o va face, cu siguranta, si Lilian Thuram. Este important sa avem jucatori in activitate, precum Claude si Thuram, pentru care noul sezon ar putea fi extraordinar. Vom ramane in echipa nationala pana la urmatoarea editie a Cupei Mondiale”, a afirmat Zidane.
Numai ca fundasul francez al echipei Juventus Torino, Lilian Thuram, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat o eventuala revenire in echipa nationala de fotbal a Frantei. “Sincer, nu este nimic de spus. Nu este o decizie luata sau neluata. Nu este nimic de spus”, a spus Thuram, vizibil deranjat in momentul in care a fost intrebat ce parere are despre declaratia lui Zidane.
Lilian Thuram, care numara 103 selectii si doua goluri pentru nationala Frantei, a debutat la prima reprezentativa in aceeasi zi cu Zidane, pe 17 august 1994, intr-un meci cu Cehia. Thuram si-a anuntat retragerea din nationala dupa meciul Grecia – Franta, din sferturile de finala ale Euro 2004. Fotbalistul francez, care si-a prelungit pana in 2008 contractul cu Juventus Torino, a fost titular in meciul amical de miercuri dintre formatia torineza si Poli Timisoara, scor 2-2.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă