25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialWerder Bremen, la mana Barcelonei

Werder Bremen, la mana Barcelonei


Daca in primele doua grupe echipele care vor merge in optimile de finala ale Ligii se cunosc deja, nu acelasi lucru se poate spune de situatia din grupa D, acolo unde toate cele patru combatante au in continuare sanse de calificare. In grupa C, Werder se mai poate califica in optimi doar daca Bar·a invinge in Italia in ultima runda.

Grupa A
Juventus Torino-FC Bruges 1-0
Del Piero 80
Bayern Munchen-Rapid Viena 4-0
Deisler 21, Karimi 54, Makaay 72, 78
In aceasta grupa conturile au fost deja incheiate. Nemtii si italienii vor merge brat la brat in optimile de finala, iar belgienii se vor multumi cu continuarea parcursului european in Cupa UEFA. In aceste conditii speram ca in ultima etapa Mutu sa primeasca o sansa si sa fie titular in meciul lui Juve de la Viena.

Grupa B
Ajax-Sparta Praga 2-1
De Jong 68, 89 / Petras 90
FC Thun-Arsenal 0-1
Pires 88 penalty
Favorite certe la calificare, Arsenal si Ajax au confirmat calculele hartiei si si-au indeplinit obiectivul inainte de ultima etapa. Deziluzia grupei, Sparta, mai poate drege busuiocul in meciul urmator, cand va juca acasa cu Thun, ghinionistii elvetieni care au pierdut in ultimele minute partida cu Arsenal. La Praga, cehilor le va fi destul de greu, pentru ca au doar varianta victoriei.

Grupa C
Barcelona-Werder Bremen 3-1
Gabri 14, Ronaldinho 25, Larsson 71 / Borowski 22 penalty
Panathinaikos Atena-Udinese 1-2
Charalambides 45 / Iaquinta 81, Candela 83
Chiar daca a folosit mai multe rezerve, Barca si-a respectat blazonul si a castigat partida cu nemtii. Acum, Werder spera ca spaniolii sa joace la fel de serios in ultima etapa si sa castige in deplasare in Italia. Acest rezultat, coroborat cu o victorie a nemtilor acasa in partida cu grecii ar face ca Werder sa se califice in optimi, gratie rezultatelor din meciurile directe jucate cu Udinese.

Grupa D
Manchester United-Villarreal 0-0
OSC Lille-Benfica Lisabona 0-0
Asa cum am anticipat in avancronica, cele doua partide s-au incheiat la egalitate. Au fost doua meciuri cenusii, in tonul majoritatii intalnirilor din aceasta grupa. Spectacolul va fi salvat insa de jocul rezultatelor din ultima etapa, atunci cand abia in ultimele minute ale partidelor vor fi cunoscute echipele care vor merge mai departe.

Cele mai citite

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...
Ultima oră
Pe aceeași temă