21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVrajitoarea si Plesca au semnat pentru Poli Iasi

Vrajitoarea si Plesca au semnat pentru Poli Iasi

Poli Iasi i-a legitimat ieri pe atacantul Bogdan Vrajitoarea (ultima oara la FC Arges) si pe portarul Razvan Plesca (fost la FC National), cei doi prezentandu-se deja la reunirea lotului.
Iar “campania” continua: un alt jucator de origine argentiniana este asteptat sa semneze un contract de joc cu formatia din Dealul Copoului.
Astfel, prin intermediul impresarului Marcel Popescu, a ajuns in Iasi Gaston Ricardo Soriano (27 ani) ce urmeaza sa fie legitimat fara a mai da probe de joc.
“Avem referinte foarte bune despre el si sunt sigur ca va confirma la Iasi. Nu este nevoie sa-l mai testam pentru ca eu stiu ce poate acest jucator si de aceea il vom legitima direct. Sper sa se acomodeze cat mai repede cu aerul din Copou si sa reprezinte o achizitie de succes pentru noi”, a explicat presedintele Marius Stan motivele pentru care nu este nevoie ca Soriano sa mai dea probe de joc.
Soriano evolueaza atacant si a fost legitimat ultima data la echipa argentiniana de liga secunda San Telmo, la fel ca si cealalta achizitie a Politehnicii din aceasta vara, Manuel Raponi.
In sezonul trecut, Soriano a evoluat in 30 de partide pentru San Telmo (29 ca titular) si a inscris opt goluri.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă