14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialViorel Moldovan va conduce Poli din teren

Viorel Moldovan va conduce Poli din teren

Poli Timisoara e la un pas de a incepe un sezon care se doreste a fi de exceptie, cel care, la final, ar trebui sa aduca, dupa aproape 70 de ani (ultimul titlu a poposit in orasul de pe Bega la finalul sezonului 1937/1938, cucerit de Ripensia) un nou triumf pe prima scena a fotbalului romanesc.
Pentru acest sezon, antrenorul Cosmin Olaroiu a anuntat ca liderul echipei din teren, Viorel Moldovan, va fi si capitanul formatiei, deoarece este cel mai experimentat jucator. “Era normal ca Viorel sa fie capitanul echipei, este jucatorul cel mai experimentat, este un jucator exponential pentru echipa, are o mare experienta, este un lider al echipei. Cand jucatorii aveau o problema sau voiau sa discute ceva, chiar daca nu era Viorel capitanul, ei se duceau si ii spuneau lui Viorel si el imi spunea mie. Atunci era clar ca liderul lor consimtit era Viorel, asa ca n-a fost greu de facut alegerea”, a spus Olaroiu.

Darko Lovrici pleaca acasa

Olaroiu nu il va retine pe fundasul Lovrici, care s-a aflat in probe la gruparea banateana, si asta pentru ca tehnicianul are nevoie de un fundas stanga, nu de unul central, asa cum pare a fi sarbul. Referitor la Alin Paleacu si Leonard Naidin, doriti de Aurel Sunda la Otelul Galati, Olaroiu a spus ca, daca-i vrea, ar trebui sa vina si sa discute, pentru ca “orice jucator este transferabil la orice echipa”.
Antrenorul a mai precizat ca jucatorii care nu vor accepta sa fie rezerve sunt liberi sa plece de la Poli Timisoara. “Cine nu accepta banca la Poli trebuie sa plece! Daca este vreun jucator care spune ca el nu vrea sa stea pe banca si considera ca trebuie sa joace toate meciurile titular, ne despartim si el merge la o echipa care poate sa-i garanteze locul de titular”, a mai spus Olaroiu.
Poli Timisoara si-a prezentat aseara lotul pentru viitorul sezon in cadrul unei festivitati speciale, care a inclus si amicalul de exceptie cu Juventus Torino, campioana Italiei.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă