VIDEO Simona Halep, despre victoriile de la Beijing: Am schimbat tactica

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că a schimbat tactica în meciul cu rusoaica Daria Kasatkina, pe care a învins-o, vineri, la Beijing, conform WTA, citat de Agerpres.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 06.10.2017 - 15:43

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că a schimbat tactica în meciul cu rusoaica Daria Kasatkina, pe care a învins-o, vineri, la Beijing, conform WTA, citat de Agerpres

"Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica și mi-a reușit destul de bine. Mi-am făcut jocul meu, în stilul meu, consistent și solid'', a spus Halep.

Halep a mai vorbit și despre următoarea sa adversară, chiar dacă la acel moment nu o cunoștea. Letona Jelena Ostapenko a trecut cu 6-4, 6-4 de Sorana Cîrstea și va juca sâmbătă contra Simonei la Beijing.

"Mă aștept la un meci dificil, dar va fi o provocare indiferent cu cine voi juca, așa că trebuie să mă gândesc ce să joc împotriva lor și să încerc să îmi fac treaba, ca azi'', a afirmat Halep.

Ostapenko a avut cuvinte frumoase despre Halep, pe care a învins-o într-o finală dramatică anul acesta la Roland Garros, cu 4-6, 6-4, 6-3.

"(Simona) Este o jucătoare extraordinară. Dacă voi juca cel mai bun tenis al meu și voi fi agresivă mâine și consistentă, cred că orice este posibil'', a declarat Ostapenko.

Meciul dintre Halep și Ostapenko se va juca sâmbătă, nu înainte de ora 09,30 (ora României).

Halep s-a impus vineri la Beijing cu 6-2, 6-1 și s-a calificat în semifinale, după ce săptămâna trecută pierdea cu același scor la Wuhan în fața rusoaicei.

Citește totul despre:

Comentarii