12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO Simona Halep, despre victoriile de la Beijing: Am schimbat tactica

VIDEO Simona Halep, despre victoriile de la Beijing: Am schimbat tactica

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că a schimbat tactica în meciul cu rusoaica Daria Kasatkina, pe care a învins-o, vineri, la Beijing, conform WTA, citat de Agerpres

"Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica și mi-a reușit destul de bine. Mi-am făcut jocul meu, în stilul meu, consistent și solid'', a spus Halep.

Halep a mai vorbit și despre următoarea sa adversară, chiar dacă la acel moment nu o cunoștea. Letona Jelena Ostapenko a trecut cu 6-4, 6-4 de Sorana Cîrstea și va juca sâmbătă contra Simonei la Beijing.

"Mă aștept la un meci dificil, dar va fi o provocare indiferent cu cine voi juca, așa că trebuie să mă gândesc ce să joc împotriva lor și să încerc să îmi fac treaba, ca azi'', a afirmat Halep.

Ostapenko a avut cuvinte frumoase despre Halep, pe care a învins-o într-o finală dramatică anul acesta la Roland Garros, cu 4-6, 6-4, 6-3.

"(Simona) Este o jucătoare extraordinară. Dacă voi juca cel mai bun tenis al meu și voi fi agresivă mâine și consistentă, cred că orice este posibil'', a declarat Ostapenko.

Meciul dintre Halep și Ostapenko se va juca sâmbătă, nu înainte de ora 09,30 (ora României).

Halep s-a impus vineri la Beijing cu 6-2, 6-1 și s-a calificat în semifinale, după ce săptămâna trecută pierdea cu același scor la Wuhan în fața rusoaicei.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă