Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Baldescu, presedinte al FR de Automobilism Sportiv

Pilotul Victor Baldescu a fost ales, pentru un mandat de patru ani, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, in cadrul primei Adunari Generale de alegeri de la constituirea forului automobilistic, in octombrie 2005. ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.02.2006 - 00:00
Pilotul Victor Baldescu a fost ales, pentru un mandat de patru ani, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, in cadrul primei Adunari Generale de alegeri de la constituirea forului automobilistic, in octombrie 2005. Baldescu a acumulat 24 de voturi, fata de contracandidatul sau, Dumitru Rusanescu, care a primit 10 voturi, in timp ce un vot a fost anulat. La Adunarea Generala au avut drept de vot 36 de persoane, reprezentand cluburile afiliate. Pentru cele doua posturi de vicepresedinte au candidat sapte persoane. In primul tur a fost ales Bela Stoica, in timp ce pentru alegerea celui de-al doilea vicepresedinte a fost nevoie de un nou tur de scrutin, intre Cristian Lemnaru, Mircea Draghici, Dacian Banca si Dumitru Rusanescu. In final, postul a fost obtinut de Cristian Lemnaru.
Componenta Consiliului Federal a fost completata cu cinci membri, dintre cei 13 care au candidat. Gunther Graef, Alexandru Pitigoi, Constantin Aur si Mircea Draghici au fost alesi din primul tur de scrutin, pentru cel de-al cincilea post organizandu-se un nou tur, intre Emanuel Ilina si Augustin Pastor, castigat de cel de-al doilea.
Procedurile de infiintare a FRAS au inceput in vara anului trecut, dupa ce fondatorii Federatiei Romane de Automobilism (FRA) au renuntat la constituire din motive juridice. FRAS a luat fiinta pe data de 12 octombrie, cand noul for a primit Certificatul de Identitate Sportiva din partea Agentiei Nationale pentru Sport.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...