12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVicente del Bosque, tentat din nou de "galactici"

Vicente del Bosque, tentat din nou de “galactici”

Noul presedinte al clubului Real Madrid, Fernando Martin, care califica drept fundamentala problema conducerii tehnice, a anuntat ca va discuta in curand cu prietenul sau Vicente del Bosque, ultimul antrenor care a castigat un titlu cu formatia spaniola, informeaza AFP. “Este fundamental sa transam problema conducerii tehnice cat mai repede posibil, pentru a putea sa ne concentram asupra politicii de recrutare”, a declarat Martin in cadrul unei conferinte de presa.
Presedintele a precizat ca nu a ajuns la vreun acord cu cineva anume dupa ce cotidianul “Marca” a scris, joi, ca Fernando Hierro ar putea reveni la Real Madrid pentru a se ocupa de “restructurarea sportiva”, iar Vicente del Bosque in calitate de antrenor. “Sa vorbesc de prieteni este dificil, iar Vicente del Bosque este unul dintre ei. Vreau sa ma intalnesc cu el cat mai repede, dar nu este momentul sa evocam transferuri de jucatori sau antrenori. Oameni ca Del Bosque sunt necesari, deoarece Real Madrid ii apreciaza si ei apreciaza aceasta echipa”, a mai spus Fernando Martin.
Del Bosque, care a castigat de doua ori Liga Campionilor (2000 si 2002) si de doua ori campionatul (2001 si 2003), a anuntat in aprilie 2005 ca nu se va mai intoarce niciodata la gruparea spaniola. Fostul presedinte Perez a decis sa nu-i prelungeasca acordul lui Del Bosque in 2003, el dorind un antrenor “cu mai multa stralucire”.
Intrebat despre antrenorul echipei Juventus Torino, Fabio Capello, Martin a raspuns ca tehnicianul italian nu este favoritul sau.

Lista neagra la Real Madrid

Suporterii echipei Real Madrid, participanti la un sondaj pe internet realizat de mai multe publicatii spaniole, solicita plecarea de la gruparea madrilena a zece jucatori, intre care se afla Roberto Carlos, Ronaldo si Zidane, informeaza cotidianul “AS”.
Roberto Carlos, Ronaldo, Salgado, Diogo, Minambres, Raul Bravo, Pablo Garcia, Helguera, Gravesen si Zidane sunt cei zece fotbalisti care nu mai sunt doriti la Real Madrid de catre cei aproximativ 96.000 de participanti la sondaj. Cei mai iubiti fotbalisti de la Real Madrid sunt portarul Casillas, Sergio Ramos si nou-venitul Cicinho.
In ceea ce priveste sosirile la Real Madrid, dintre numele propuse, Fabregas, Cole, Xabi Alonso, Ibrahimovici, Podolski si Raul Garcia, cel mai dorit jucator este Fabregas, urmat de Ashley Cole, in timp ce eventuala aducere a lui Podolski este considerata neadecvata.
In privinta antrenorilor, dintre propuneri, cea mai potrivita este considerata aducerea lui Rafael Benitez, tehnicianul campioanei Europei, Liverpool. Un procentaj de 62 la suta dintre participanti considera ca tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro trebuie sa continue si in sezonul viitor.
Potrivit “AS”, in acest sondaj exista si niste curiozitati. “In pofida ghinionului sau, suporterii nu-l abandoneaza pe Woodgate, asa cum inca mai au incredere in Cassano si il sprijina pe Baptista”, scrie “AS”.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă