11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVasile Turcu se simte "tradat" si vrea sa plece

Vasile Turcu se simte “tradat” si vrea sa plece

Omul de afaceri Vasile Turcu a declarat ca a decis sa se retraga din actionariatul FC Dinamo deoarece se simte tradat de unii parteneri si a subliniat ca intentioneaza sa ceara audienta la ministrul Administratiei si Internelor pentru a-i prezenta problemele de la club.
“Am decis sa ma retrag de la Dinamo, desi, la un moment dat, eram tentat sa continuu. Oficial nu ma voi retrage pana nu primesc pana la ultimul leu din ceea ce am investit. Am avut incredere in oameni si m-au tradat. Nu numai pe mine”, a declarat Turcu.
Actionarul FC Dinamo considera ca tensiunile in urma carora presedintele executiv al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, Ioan Becali, a parasit clubul au fost o inscenare. “A fost un plan prin care s-a urmarit indepartarea unora dintre noi. Totul a fost pregatit ca picatura chinezeasca. Fiecare pas a fost atent planificat. Au stiut ca Becali este mai coleric si insulta repede si l-au provocat, iar acum se dau mari salvatori ai clubului”, a precizat Turcu.
Vasile Turcu a mentionat ca doreste o audienta la ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, la care sa participe toti actionarii FC Dinamo. “Vreau sa mergem toti la domnul Blaga pentru ca fiecare sa-si spuna punctul de vedere, pentru ca situatia sa nu fie prezentata trunchiat. Discutia e mai complexa si de aceea am solicitat ajutorul ministrului Blaga. Este vorba de niste datorii pe care noi le-am platit, desi nu noi le facusem. Erau mostenite in urma managementului defectuos. A fost un jaf la care au participat si reprezentantii Ministerului de Interne care erau la Dinamo”, a afirmat Turcu.

“Tunurile” pe Gigi Netoiu

Oficialul dinamovist a mentionat ca discutiile dintre actionari s-au iscat atunci cand unii dintre acestia au dorit sa vanda mai multi jucatori. “Dupa ce datoriile au fost platite, am trecut la organizarea clubului in cele mai mici detalii si la construirea unei echipe europene. Brusc, cand s-au vazut cu sacii in caruta, unii au vrut sa vanda jucatori, iar noi am fost impotriva”, a mentionat Turcu, care l-a vizat, voalat, pe Gigi Netoiu.
Omul de afaceri Vasile Turcu era unul dintre actionarii FC Dinamo care au fost de partea presedintelui executiv Ioan Becali. Acesta din urma a decis sa se retraga din structurile clubului din Soseaua Stefan cel Mare dupa o discutie cu actionarii, privind impartirea banilor din transferurile jucatorilor Stefan Grigorie si George Galamaz la Wisla Cracovia.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă