17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVacanta la Timisoara

Vacanta la Timisoara

Antrenorul echipei Poli Timisoara, Gheorghe Hagi, s-a declarat multumit de stagiul de pregatire din Cipru si a mentionat ca a rechemat jucatorii la antrenamente abia miercuri, pentru a le da posibilitatea sa se odihneasca dupa efortul din ultimele trei saptamani.
“Au crescut, s-a vazut asta pe fiecare zi care trecea si in evolutia lor din meciuri. Mi-a placut atitudinea pe care au avut-o, au fost foarte atenti, foarte preocupati sa faca totul cat mai bine. Suntem obositi mai mult mental, muncim de aproape trei saptamani, cate doua antrenamente pe zi, si nu e usor”, a spus Hagi.
Tehnicianul nu a dorit sa analizeze evolutiile jucatorilor sai in partidele amicale disputate in Cipru, dar s-a aratat incantat de calitatile dovedite de mijlocasul ungar Peter Simek, pe care spera sa le puna in valoare si in campionat.
Mijlocasul Mihaita Plesan considera ca faptul ca a reusit sa marcheze in partidele disputate in Cipru arata ca s-a integrat rapid in echipa si nu a dorit sa promita nimic suporterilor banateni in legatura cu evolutiile sale din returul campionatului. “Pentru mine meciurile amicale din aceasta perioada nu sunt atat de concludente, important va fi cand va incepe campionatul, atunci trebuie sa fie suta la suta bine. Eu nu promit nici un gol, promit doar sa joc cat mai bine”, a afirmat Plesan, in timp ce Alin Stoica a subliniat, la randul sau, ca nu promisiunile sunt cele care conteaza in fotbal, ci prestatia de pe teren.
Poli Timisoara a revenit, duminica, in tara, dupa un turneu de pregatire efectuat in Cipru, in cadrul caruia a pierdut un meci amical, cu Levski Sofia (1-3), a obtinut o remiza, 0-0 cu Litex Loveci, si a castigat alte trei, 3-2 cu Neuchatel Xamax, 2-0 cu Hajduk Kula si 2-1 cu Tatabanya.

Cele mai citite

Ciolacu, declarații cu privire la discuțiile din Qatar

Într-o vizită oficială în Doha, capitala Qatarului, premierul Marcel Ciolacu a purtat miercuri întrevederi semnificative, conturând perspectivele de cooperare și colaborare între România și...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă