10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn portughez impotriva lui Victor Becali

Un portughez impotriva lui Victor Becali

Steaua nu mai are de ceva vreme succes pe “pista” firmei de impresariat a lui Victor Becali din cauza relatiilor tensionate din familia Becali, dar se pare ca cei din Ghencea si-au gasit noi ajutoare. Iar transferul portarului portughez Carlos are, pe langa semnificatia de moment a tranzactiei, si o alta latura, aceea a unei colaborari care in scurt timp ar putea fi foarte benefica pentru campioana Romaniei. Si asta pentru ca Steaua a semnat un contract de parteneriat cu firma impresarului Jorge Gama, care ii reprezinta, printre altii, pe jucatorii Pauleta, Kleberson si Boa Morte. “In campaniile pe care le-a desfasurat in Cupa UEFA anul trecut si in acest an, Steaua si-a facut cunoscuta valoarea in intreaga Europa. Un traseu cat mai lung in aceasta competitie ar creste cota fotbalistilor Stelei. Voi face tot posibilul sa ajut jucatorii Stelei sa fie si mai cunoscuti in strainatate, dar si sa incerc sa gasesc jucatori straini care se potrivesc stilului acestei echipe”, a comentat Gama.
Noua achizitie a FC Steaua, portarul Carlos Alberto Fernandes Fereira, isi doreste sa devina campion al Romaniei si sa participe cu nationala Portugaliei la Cupa Mondiala din 2006. “Am venit la Steaua pentru ca am auzit multe lucruri frumoase despre aceasta echipa. Vreau sa castig campionatul si, daca vom avea si un parcurs bun in Cupa UEFA, imi doresc sa prind echipa nationala. Stiu ca Steaua este numele cel mai mare in fotbalul romanesc si ma onoreaza faptul ca pot juca pentru cea mai buna echipa din aceasta tara”, a spus Carlos.
Celelalte doua achizitii ale Stelei, milocasii Vasilica Cristocea si Razvan Ochirosii, au si ei asteptari mari dupa transferul in Ghencea. Cristocea a afirmat ca transferul sau la Steaua reprezinta indeplinirea unui vis. “Nu-mi doresc altceva decat sa fiu sanatos si sa fiu cuminte. Stiu ca trebuie sa muncesc mult pentru a putea fi un jucator de baza, dar sunt sigur ca o sa reusesc”, a mentionat Cristocea. La randul sau, Razvan Ochirosii a precizat ca este coplesit de emotii cand se gandeste ca acum cateva luni juca la juniori, iar acum are in fata un drum in UEFA.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă