13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUn bărbat a fost arestat după ce a aruncat cu o sticlă...

Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat cu o sticlă de plastic pe pista de atletism

Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat cu o sticlă de plastic în direcţia sprinterilor cu câteva secunde înainte de startul în finala probei de 100 m de la Jocurile Olimpice de la Londra, fără însă să-i atingă, a anunţat duminică seara poliţia londoneză.

‘Un bărbat a fost arestat pe stadionul olimpic. Motivul este suspiciunea de tulburare a ordinii publice’, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard.

‘L-am auzit proferând insulte după care a aruncat cu o sticlă de plastic pe pistă’, a adăugat purtătorul de cuvânt, precizând că persoana în cauză a fost condusă la sediul de poliţie.

Finala probei de 100 m, al cărei start a fost dat la ora locală 21,50, a fost câştigată de jamaicanul Usain Bolt, care a afirmat că ‘nu a observat nimic’.

Sticla a căzut pe culoarul adversarului său Yohan Blake (culoarul 5), aparent lansată din partea superioară a stadionului, în timp ce sprinterii aşteptau lovitura de start. Proiectilul, care era o sticlă de plastic pentru bere, a aterizat la ceva distanţă de Bolt.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă