23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialToate masurile de precautie!

Toate masurile de precautie!

Dinamo nu are deloc o misiune usoara in aceasta seara, la Nicosia, desi returul cu Omonia nu se anunta la prima vedere a fi unul de dificultate maxima. Bucurestenii au plecat ieri dimineata cu un charter de 40 de persoane spre capitala Ciprului la adapostul unui 3-1 inregistrat in tur, dar golul marcat de oaspeti poate cantari greu in balanta calificarii. Speram sa nu fie asa, iar dinamovistii sa fie cei care sa controleze meciul retur, marcarea unui gol fiind extrem de importanta.

Arma dinamovistilor ramane atacul

Dinamo trebuie sa foloseasca si la Nicosia cea mai buna “arma” pe care elevii lui Andone o au la dispozitie, atacul. Avandu-l complet refacut pe Claudiu Niculescu – ce mult a lipsit acesta la meciul cu Farul, pierdut cu 0-1! -, tehnicianul din Stefan cel Mare e mult mai optimist. “Nu mergem sa aparam avantajul obtinut la Bucuresti, pentru ca forta noastra ramane, totusi, atacul. Asta, chiar daca la ultimul meci de acasa nu am reusit sa inscriem. Rezultatul trebuie uitat”, a mai spus Andone. Tehnicianul echipei “alb-rosii” a vizionat caseta cu inregistrarea Supercupei Ciprului, castigata de Omonia Nicosia dupa executarea loviturilor de departajare. “Am vazut ca Omonia e o echipa periculoasa, chiar daca si-a menajat cativa jucatori”, a mentionat Andone.
Dinamovistii se asteapta la o presiune fantastica a tribunelor, circa 20.000 de fani ciprioti fiind anuntati la acest joc. Romanii, probabil sub 100, au fost directionati spre cea mai scumpa peluza a arenei, acolo unde un bilet costa intre 20 si 25 de euro. La meci sunt asteptati si romanii care lucreaza in Cipru, deplasarea galeriei in Insula Afroditei fiind extrem de dificila din cauza costurilor mari.

Houwaart: “O victorie cu 2-0 este posibila”

Antrenorul formatiei Omonia Nicosia, Henk Houwaart, a declarat ca jucatorii sai pot realiza o victorie cu 2-0 in fata echipei Dinamo, obtinand astfel calificarea in turul intai al competitiei. “Inainte de meciul de la Bucuresti ne doream sa inscriem in deplasare. Am pierdut, dar am marcat. Acel 1-3 lasa usa deschisa. Cred ca o victorie cu 2-0 este posibila. Filozofia si mentalitatea mea sunt cele de invingator. Ne-am pregatit si avem destule solutii pentru a obtine calificarea. Avem nevoie de incredere, forta si pasiune. Dinamo este o echipa buna, dar cu rabdare, concentrare si dinamism vom reusi.”
Presedintele gruparii Omonia, Doros Serapheim, spera ca publicul sa fie al 12-lea jucator al formatiei sale. “Suporterii vor fi o forta care ne va da putere mentala si fizica si va conduce echipa spre victorie. Nu ma indoiesc ca stadionul va fi prea mic. Ceea ce acum pare dificil poate deveni usor pe teren”, a comentat presedintele.
Jocul de la Nicosia incepe la ora 20,30 si va fi condus la centru de rusul Igor Zaharov. Partida va fi transmisa de TVR1, alternativ cu cea de la Skopje.

Cele mai citite

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă