11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală, la Roma

VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală, la Roma

Tenismena Simona Halep, numărul patru mondial în clasamentul WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, după ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 4-6, 6-0, potrivit Agerpres.

Halep (25 ani), cap de serie numărul șase la Foro Italico, s-a impus după o oră și 37 de minute în fața unei adversare de aceeași vârstă, aflată pe locul 17 în lume.

Halep are acum un scor incredibil de 7-0 în meciurile directe cu Pavliucenkova, fără a lua în considerare o victorie reușită la junioare de Simona. Precedentele două confruntări au avut loc în 2015, Simona câștigând în sferturi, la Cincinnati, cu 7-6 (3), 6-2, iar apoi în turul al doilea la Wuhan, cu 6-2, 6-1. Simona a dominat primul set, pe care și l-a adjudecat cu un sec 6-1, în doar 26 de minute.

Setul secund a adus o notă de echilibru în meci, rusoaica începând cu break și apoi 2-0. Halep a restabilit egalitatea (2-2), dar apoi și-a pierdut serviciul cu o dublă greșeală (2-3), a egalat iar (3-3) și apoi a trecut în avantaj (4-3), dar Pavliucenkova a avut un final mai bun de set, câștigând cu 6-4.

În decisiv, Halep a părut mai proaspătă și mai concentrată și nu i-a lăsat nicio șansă adversarei, încheind cu 6-0.

 

Ultimul meci dintre cele două a avut loc în septembrie 2015, la turneul Wuhan (China), când constănţeanca s-a impus, scor 2-0 (6-2, 6-1). Tot în 2015, Simona a mai întâlnit-o pe rusoaică şi la Cincinnati, unde a câştigat tot în două seturi, scor 7-6(3), 6-2.

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă