4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală, la Roma

VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală, la Roma

Tenismena Simona Halep, numărul patru mondial în clasamentul WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, după ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 4-6, 6-0, potrivit Agerpres.

Halep (25 ani), cap de serie numărul șase la Foro Italico, s-a impus după o oră și 37 de minute în fața unei adversare de aceeași vârstă, aflată pe locul 17 în lume.

Halep are acum un scor incredibil de 7-0 în meciurile directe cu Pavliucenkova, fără a lua în considerare o victorie reușită la junioare de Simona. Precedentele două confruntări au avut loc în 2015, Simona câștigând în sferturi, la Cincinnati, cu 7-6 (3), 6-2, iar apoi în turul al doilea la Wuhan, cu 6-2, 6-1. Simona a dominat primul set, pe care și l-a adjudecat cu un sec 6-1, în doar 26 de minute.

Setul secund a adus o notă de echilibru în meci, rusoaica începând cu break și apoi 2-0. Halep a restabilit egalitatea (2-2), dar apoi și-a pierdut serviciul cu o dublă greșeală (2-3), a egalat iar (3-3) și apoi a trecut în avantaj (4-3), dar Pavliucenkova a avut un final mai bun de set, câștigând cu 6-4.

În decisiv, Halep a părut mai proaspătă și mai concentrată și nu i-a lăsat nicio șansă adversarei, încheind cu 6-0.

 

Ultimul meci dintre cele două a avut loc în septembrie 2015, la turneul Wuhan (China), când constănţeanca s-a impus, scor 2-0 (6-2, 6-1). Tot în 2015, Simona a mai întâlnit-o pe rusoaică şi la Cincinnati, unde a câştigat tot în două seturi, scor 7-6(3), 6-2.

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă