6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSuspendarea lui Mihai Stoica, marita de la sase la opt luni

Suspendarea lui Mihai Stoica, marita de la sase la opt luni

Comisia de Apel a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis extinderea suspendarii managerului stelist Mihai Stoica de la sase la opt luni, dupa incidentele in care a fost implicat la finalul meciului Gloria Bistrita-Steaua, scor 1-0, din etapa a XXVI-a a Diviziei A. Comisia de Disciplina a FRF a decis, in 8 mai, suspendarea pentru sase luni si amendarea cu o mie de euro a lui Stoica. Atat oficialul stelist, cat si clubul Gloria au contestat decizia si au facut un memoriu la Comisia de Apel, iar aceasta a decis marirea suspendarii si men tinerea amenzii de o mie de euro. Mihai Stoica nu a fost prezent la sedinta Comisiei de Apel.
Vicepresedintele clubului Gloria Bistrita, Ioan Horoba, a declarat ca membrii Comisiei de Apel nu stiau exact ce a facut Mihai Stoica la Bistrita. “Este maximum pedepsei ce se putea da, nu avem nici o satisfactie, ne pare rau ca s-a ajuns la astfel de fapte. Prin acest comportament, nu se descalifica Stoica, ci descalifica Steaua. Comisia de Apel nu stia exact tot ce a facut Mihai Stoica la Bistrita”, a spus Horoba. El a precizat ca nu ar fi facut recurs la decizia Comisiei de Apel daca nici Mihai Stoica nu ar fi facut acest lucru. “Pentru ca ei nu au fost multumiti, am decis sa facem si noi apel. Oricum, imi pare rau ca nu am incurcat Rapidul ca sa-l refuzam pe Gigi Becali (n.r – finantatorul stelist le oferise bani jucatorilor bistriteni pentru a incurca Rapidul). Cu toate astea, Steaua este singura echipa din Romania care are fata de Europa”, a comentat Horoba.
Comisia de Apel a decis sa respinga si apelul facut de atacantul Victoras Iacob, care ramane suspendat doua etape, dintre care una a ispasit-o. Steaua poate face apel la aceasta decizie la Comisia de Recurs Federala.
La finalul meciului Gloria Bistrita-Steaua, scor 1-0, din etapa a XXVI-a a Diviziei A, oficialii stelisti au criticat dur maniera de arbitraj a brigazii conduse la centru de Ionica Serea. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a incercat sa intre in vestiarul arbitrilor, pentru a le cere socoteala, insa a fost impiedicat de fortele de ordine. In busculada creata, Stoica a avut un schimb de replici cu presedintele bistritean si cu seful jandarmilor, carora le-a adresat injurii si pe care i-a amenintat. In urma acestor incidente, Mihai Stoica a fost sanctionat contraventional pentru ultraj, cu suma de o mie de lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă