Suspendare

Clubul Tottenham l-a suspendat pe directorul sportiv Frank Arnesen, care a fost contactat fara autorizatie de Chelsea si care si-a exprimat dorinta de a se alatura campioanei Angliei, a anuntat, sambata, gruparea engleza. "Chelsea l-a ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Clubul Tottenham l-a suspendat pe directorul sportiv Frank Arnesen, care a fost contactat fara autorizatie de Chelsea si care si-a exprimat dorinta de a se alatura campioanei Angliei, a anuntat, sambata, gruparea engleza.
"Chelsea l-a contactat pe directorul sportiv Frank Arnesen, incalcand astfel regulile Premier League. Tottenham nu si-a dat acordul pentru nici o discutie in acest sens. Desi se afla sub contract cu noi si are multe responsabilitati la Tottenham, Frank Arnesen a anuntat ca doreste sa mearga la Chelsea. Comitetul Director a decis astfel sa-l suspende", se arata intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al gruparii engleze. Acest nou caz ar putea costa Chelsea trei puncte in sezonul viitor. Clubul londonez a fost gasit vinovat, miercuri, pentru ca l-a contactat pe Ashley Cole, fara acordul gruparii Arsenal. Comisia a amenintat clubul Chelsea ca-i va retrage trei puncte in sezonul viitor, in cazul in care conducatorii sai vor contacta un jucator al altui club, fara a respecta regulamentul.

Citește totul despre:

Comentarii