FOTO Suporteri români au ars un steag al Ungariei şi s-au întors cu spatele în timpul imnului, la începutul meciului de la Cluj

Suporteri ai echipei naţionale a României au dat foc unui steag al Ungariei pe platoul din faţa Sălii Polivalente Cluj-Napoca şi s-au întors cu spatele în timpul intonării imnului Ungariei, la începutul partidei de marți dintre cele două naţionale de la EuroBasket 2017.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2017 - 23:31

Suporteri ai echipei naţionale a României au dat foc unui  steag al Ungariei pe platoul din faţa Sălii Polivalente Cluj-Napoca şi s-au întors cu spatele în timpul intonării imnului Ungariei, la începutul partidei de marți dintre cele două naţionale de la EuroBasket 2017, informează Mediafax.

Meciul s-a jucat în cadrul Grupei C a Campionatului European de Baschet, EuroBasket 2017.

Focul a fost stins de către jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj, Marius Ardelean, a declarat că nu a fost identificată persoana care a dat foc steagului Ungariei.

Grupul de suporteri, format în majoritate din membri ai galeriilor sportive ale clubului „U” Cluj, a participat la meci, iar în momentul intonării imnului Ungariei, aceştia s-au întors cu spatele la terenul de joc.

În momentul intonării imnului României, un grup de suporteri ai Ungariei s-a întors, la rândul lor, cu spatele la teren, iar câţiva au făcut gesturi obscene.

Pe parcursul jocului, grupul de suporteri români a scandat „Ţinutul Secuiesc, pământ românesc” şi a cântat „Treceţi batalioane române Carpaţii”, iar suporterii maghiari au scandat „Ria, Ria, Hungaria”.

Meciul de baschet a fost câștigat de Ungaria cu scorul de 80-71. În ultimul meci al Grupei C, joi, România va întâlni Muntenegrul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...