13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua si Rapid au privit acelasi meci in Germania!

Steaua si Rapid au privit acelasi meci in Germania!

Faptul ca saptamana viitoare vom avea etapa europeana in ceea ce priveste fotbalul (Liga Campionilor, Cupa UEFA) a facut ca multe dintre partidele din campionatele puternice sa se dispute mai devreme, asa ca va putem oferi un tablou aproape complet al rezultatelor si evolutiilor adversarelor formatiilor noastre din grupele Cupei UEFA. Interesant, in etapa a 11-a a campionatului german am avut un meci care a interesat atat pe Steaua, cat si pe Rapid (Stuttgart Ð Hertha), caci cele doua formatii care s-au intalnit in disputa directa vor juca in compania reprezentantelor noastre in scurt timp.

Steaua ar trebui sa vizeze un… 1-1

Sampdoria Genova Ð dupa 3-3 a urmat 2-2. Dupa ce in runda trecuta disputata acasa a facut 3-3 cu Siena, Sampdoria a mai “scazut” acum si a remizat Ð dar 2-2 Ð cu Inter Milano. Adversara Stelei din meciul de joi a marcat prin Diana '6, '35, in timp ce pentru Inter Milano au punctat Cambiasso '31 si Ivan Cordoba '40. Echipa antrenata de Walter Novellino a evoluat cu Antonioli – Zenoni, Castellini, Sala, Pisano – Diana, Volpi, Palombo (Zauli '71), Gasbarroni (Tonetto '55) – Flachi, Bonazzoli (Dalla Bona '87).

Halmstadt a terminat campionatul in Suedia.

Hertha Berlin Ð dezamagire maxima. “Daca marchezi trei goluri in deplasare si nu castigi nu poti fi decat foarte dezamagit”, a comentat antrenorul lui Hertha Berlin Ð adversara Stelei din ultima etapa a grupelor, in deplasare -, Falko Gotz, egalul (3-3) inregistrat de formatia sa la Stuttgart. Oaspetii au condus cu 1-0 si 3-2, dar au pierdut doua puncte in ultimele 6 minute ale meciului. Falko Gotz a jucat cu Fiedler – Friedrich, van Burik, Simunic, Fathi – Dardai – Cairo, Schroder (Neuendorf '69) – Marx – Marcelinho, Pantelici (Rafael '46).

RC Lens Ð victorie dupa o avalansa de egaluri. Dupa nu mai putin de sapte egaluri, Lens Ð cu care Steaua a jucat deja in grupe, dar de evolutia careia depinde in continuare – a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Toulouse, unicul gol al partidei fiind marcat de Cousin '24.

Boloni vine victorios in Giulesti

Rennes Ð victorie dificila. Adversara de joi a Rapidului, antrenata de Ladislau Boloni, a invins pe teren propriu, 2-1, formatia FC Metz, in etapa a XIII-a a campionatului Frantei. Pentru Rennes au inscris Utaka '17 si Frei '57, iar FC Metz a redus din diferenta prin Tum '90+1. Boloni a trimis pe teren urmatoarea echip”: Pouplin – Adailton, Edeman, A. Ouaddou, C. Barbosa – Y. Gourcuff (Mvuemba Makengo '79), Didot, M'Bia, Monterrrubio – Utaka, A. Frei (M. Sow '81).

Sahtior Donetk Ð continua traseul fara greseala. Echipa antrenata de Mircea Lucescu continua sa fie fara infrangere in campionatul Ucrainei dupa ce, ieri, a invins cu 1-0 in deplasare pe Cernomoret Odessa. A marcat Brandao in minutul 61, “minerii” avand acum Ð cu o etapa inaintea finalului turului – 38 de puncte din 12 victorii si 2 egaluri.

PAOK Salonic Ð derby cu Panathinaikos. Formatia din Salonic a sustinut aseara, dupa inchiderea editiei, derbyul cu Panathinaikos, pe terenul acesteia.

VfB Stuttgart Ð al patrulea egal consecutiv. Desi este unul dintre cei mai experimentati si mai titrati antrenori din lume, celebrul Giovanni Trapattoni nu reuseste sa scoata VfB Stuttgart din criza si isi simte din ce in ce mai amenintat postul. VfB Stuttgart a terminat nedecis cu Hertha Berlin, 3-3, partida disputata in etapa a XI-a a campionatului Germaniei, fiind la al patrulea rezultat de egalitate consecutiv si al 7-lea din 11 meciuri in Bundesliga! Pentru echipa-gazda au marcat Ljuboja '52, Cacau '61 si Gomez '84, iar oaspetii au punctat prin Cairo '9, Nando '67 si Marcelinho '76. VfB Stuttgart a folosit urmatoarea echipa: Heinen – Stranzl, Fernando Meira, Delpierre, Magnin – Meissner, Soldo (Gronkjaer '46) – Gentner (Gomez '78), Tiffert – Ljuboja, Streller (Cacau '46).

Motive de ingrijorare pentru Dinamo!

Levski Sofia Ð in mare forma! Dinamo are de ce sa-si faca griji! Formatia bulgara Levski Sofia, adversara sa de joi, a castigat cu 5-0 meciul sustinut acasa cu Slavia Sofia si se afla in continuare pe locul secund, neinvinsa dupa 10 etape. Borimirov a marcat de doua ori ('21 si '67), imitat fiind de Domovciski ('27 si '83), plus reusita lui Telkiski din minutul 79.

TSKA Moscova Ð la un pas de titlu. TSKA Moscova, adversara lui Dinamo de peste doua etape “europene”, s-a apropiat de un nou titlu in Rusia dupa ce, ieri, a invins cu 2-1 pe propriul teren pe FC Rostov pe Don. Golurile marcate de Zhirkov in minutul 21 si V. Love in minutul 25 (oaspetii au redus din diferenta prin Buznikin in minutul 58) au facut ca TSKA sa aiba acum 4 puncte avans in clasament cu numai doua etape inainte de finalul campionatului Rusiei.

Marseille Ð nu e invincibila acasa. Olympique Marseille, pe care Dinamo o va intalni in deplasare in ultimul meci din grupa, a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul cu OSC Lille, disputat pe teren propriu, in etapa a XIII-a a campionatului Frantei. Golul formatiei din Marsilia a fost marcat de Koke '29, in timp ce pentru OSC Lille a inscris Acimovic '51. Antrenorul echipei Olympique, Jean Fernandez, i-a introdus in teren pe Barthez – Beye, Andre Luis, Cesar, Taiwo (Mendoza '79) – Ribery, Lamouchi, Cana, Oruma – Koke (Nasri '79), Gimenez (Delfim '61).

Heerenveen Ð egal pe ArenA. Fosta adversara a lui Dinamo din prima etapa a grupelor UEFA a terminat la egalitate, 0-0, in deplasarea cu Ajax Amsterdam. Sau, altfel spus, Dinamo si Ajax au inregistrat acelasi scor cu Heerenveen in fata propriilor suporteri.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă