12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua pleaca astazi la Genova

Steaua pleaca astazi la Genova

Steaua pleaca astazi, la ora 14.30, la Genova, unde joi noapte va sustine in compania formatiei Sampdoria al doilea meci din grupa ei de calificare a Cupei UEFA. Oleg Protasov deplaseaza in Italia un lot de 20 de jucatori printre care s-ar putea numara si capitanul ros-albastrilor, Mirel Radoi, desi acesta a fost accidentat in partida cu Rapid si este indisponibil trei saptamani. Stelistii au efectuat mai multe sedinte de pregatire, ultima fiind programata miercuri dimineata, inaintea decolarii de pe aeroportul Baneasa.
Staff-ul gruparii si conducerea tehnica s-au ocupat, in ultimele zile, in special, de refacerea moralului jucatorilor, afectat dupa infrangerea suferita in fata Gloriei. Surse din anturajul echipei sustin ca trupa lui Protasov a trecut peste socul meciului cu Bistrita, considera rezultatul un accident si este decisa sa se intoarca din Italia cel putin cu un punct.
Steaua si-a asigurat la Genova cazarea la hotelul “President” si are in aceasta seara prevazut un antrenament, de la ora 21 (ora locala, 20 la noi), pe stadionul Sampdoriei, care va gazdui partida de joi noapte.

“Steaua sa se teama de noi”

Antrenorul echipei Sampdoria Genova, Walter Novellino, considera ca Steaua este cea mai buna echipa din grupa C a Cupei UEFA, dar ca ar trebui sa se teama de formatia italiana, pe care o va intalni joi, de la ora 21.45, pe stadionul Luigi Ferraris. “Steaua este cea mai buna echipa din grupa noastra, dar ar trebui sa se teama de noi, deoarece trecem printr-un moment fast. Cunosc echipa Steaua, am vazut-o pe casete video”, a spus Novellino. Tehnicianul italian a afirmat ca Steaua dispune de jucatori valorosi.
“Au multe individualitati, spre exemplu numarul 10, Dica, apoi cei doi mijlocasi laterali, Nicolita si Bostina. Stiu ca au pierdut acasa cu Gloria Bistrita, dar vom avea un meci greu joi”, a comentat Novellino.
Walter Novellino a mentionat ca meciul cu Steaua este foarte important pentru formatia sa. “Romanii ne pot crea probleme, tinand cont de experienta lor internationala, pe care noi nu o avem. Ne confruntam cu probleme cand jucam din trei in trei zile, este un lucru nou pentru noi, ne modifica metodele de antrenament, dar trebuie sa ne adaptam cat mai repede posibil”, a adaugat antrenorul echipei Sampdoria.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă