14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialStarul scoţian al tenisului, hărţuit de camerista hotelului unde era cazat: "S-a...

Starul scoţian al tenisului, hărţuit de camerista hotelului unde era cazat: “S-a aşezat lângă mine în pat şi a început să-mi mângâie braţul”

Starul scoţian al tenisului, Andy Murray, a fost hărţuit de o angajată a unui hotel unde a fost cazat pentru o competiţie sportivă. Ulterior, Murray a povestit că femeia l-a urmărit şi în hotelurile din Rotterdam și Barcelona, unde sportivul disputa turnee din circuitul ATP, transmite BBC.

“Aveam pe uşa camerei semnul “Nu deranjaţi”, însă, această femeie a intrat în încăpere fără să ţină cont de semn, s-a aşezat în pat lângă mine şi a început să îmi mângâie braţul în timp ce dormeam”, citează BBC.

Campionul turneelor Wimbledon şi US Open a declarat că acest episod este cea mai nebunească situaţie în care a fost implicat şi nu ştie dacă femeia este fană sau nu, însă gestul ei este cam extrem.

Tenismenul a fost întrebat care este cea mai frumoasă femeie din lume, şi fără să stea pe gânduri, Murray a declarat că în fruntea listei se află soţia sa, Kim, iar pe locul al doilea ar fi actriţa Halle Berry.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă