12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSpectacolul este deschis de Liga Campionilor

Spectacolul este deschis de Liga Campionilor

Saptamana europeana a meciurilor intercluburi debuteaza astazi cu meciurile din primele patru grupe din Liga Campionilor. Dintre acestea se detaseaza partida de la Munchen, Bayern si Juventus fiind doua echipe pe val care vor avea multe de spus in aceasta editie a competitiei.

Grupa A

Bayern Munchen – Juventus Torino si Rapid Viena – Bruges
De departe favorite la ocuparea primelor doua locuri, Bayern si Juventus se intalnesc astazi pentru a lua o prima optiune pentru castigarea grupei. In meciul de la Viena austriecii si belgienii, fara nici un punct castigat pana acum, lupta pentru continuarea parcursului european, fie si in Cupa UEFA.

Grupa B

Ajax Amsterdam – FC Thun si Sparta Praga – Arsenal Londra
Dupa meciul slab facut etapa trecuta pe Amsterdam ArenA, olandezii spera sa-si treaca in cont prima victorie, FC Thun parand un adversar accesibil. La Praga, Arsenal vrea sa continue sirul victoriilor, dar Sparta este o echipa robusta greu de depasit pe teren propriu.

Grupa C

Panathinaikos – FC Barcelona si Udinese – Werder Bremen
Chiar daca la Atena vine Ronaldinho, grecii, sprijiniti de fanaticii lor suporteri, nu se sperie de nimeni si sunt hotarati sa-i faca pe catalani sa piarda primele puncte. In Italia, nemtii din Bremen nu trebuie sa mai faca nici un pas gresit, o noua infrangere diminuand la maxim sansele de a ocupa unul din primele locuri din grupa.

Grupa D

Manchester United – Lille si Villarreal – Benfica Lisabona
Noua confruntare franco-britanica pare a avea o favorita certa: Manchester. Dar cate surprize nu s-au produs de-a lungul timpului in astfel de confruntari… In Spania, un egal ar multumi poate pe Benfica. Nu si pe Villarreal, care trebuie sa iasa din zodia lui 0-0 daca vrea sa mearga mai departe.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă