Sorin Boca este noul presedinte al clubului Poli Iasi

Consiliul de Administratie al clubului Poli Iasi l-a instalat in cadrul sedintei de luni seara pe vicepresedintele Sorin Boca in functia de presedinte, post vacant din 23 august, cand Marius Stan a demisionat. Cele doua posturi de vicepresedinte ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.09.2005 - 00:00
Consiliul de Administratie al clubului Poli Iasi l-a instalat in cadrul sedintei de luni seara pe vicepresedintele Sorin Boca in functia de presedinte, post vacant din 23 august, cand Marius Stan a demisionat. Cele doua posturi de vicepresedinte vor fi ocupate de directorul economic Neculai Ciulu si de directorul tehnic Vasile Simionas. "Prin aceasta alegere am dorit sa pastram o continuitate. De asemenea, am vrut o repartizare clara a activitatilor. Ciulu se va ocupa de tot ceea ce inseamna latura economica si de marketing, iar Simionas de cea sportiva", a declarat Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi.
Nichita a mai precizat ca a lamurit problema legata de banner-ul afisat de galerie la meciul cu echipa Farul Constanta din cadrul etapei a V-a a Diviziei A, prin care suporterii solicitau numirea lui Neculai Ciulu in functia de presedinte: "Am inteles ca Neculai Ciulu nu a fost in spatele actiunii prin care o parte a galeriei l-a contestat pe Boca si l-a propus pe fostul director economic in functia de presedinte. Cred ca acei fani l-au sustinut pe Ciulu pentru ca i-a ajutat de mai multe ori cu bani".
Noul presedinte a declarat ieri ca isi doreste sa continue munca inceputa de fostul presedinte Marius Stan. Noul presedinte, in varsta de 47 de ani, a spus ca va acorda o mai mare atentie echipei a doua a clubului "pentru ca la echipa mare sa promoveze cat mai multi jucatori din propria pepiniera", a precizat Boca.

Citește totul despre:

Comentarii