6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSony transmite în direct în 3D meciuri de la Wimbledon

Sony transmite în direct în 3D meciuri de la Wimbledon

Sony anunţă că cele mai importante posturi de televiziune din lume, dar şi lanţuri de cinematografe renumite vor produce şi transmite în format 3D semifinalele şi finalele masculine, precum şi finalele feminine ale turneului de tenis Wimbledon 2011, la nivel mondial.

Alături de partenerul oficial, All England Lawn Tennis Club, cu care va produce şi transmite în format 3D meciurile finale ale celui de-al 125-lea Campionat, Sony îşi propune să transmită bucuria şi emoţia celei mai importante competiţii mondiale de tenis, oferind spectatorilor din întreaga lume un realism şi o profunzime fără precedent a imaginilor. Emisiunile în format 3D vor fi transmise în cel puţin cinci ţări din lume: incepând din 16 iunie 2011, cinci companii de televiziune (din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Italia şi Suedia) au confirmat că vor transmite în direct producţia Sony 3D a meciurilor de la Wimbledon.

În prezent, Sony negociază cu companiile de televiziune şi de cinema din mai multe ţări şi regiuni din lume, astfel încât transmisiunile să aibă loc în cât mai multe puncte de vizionare, simultan.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă